Velkommen i 10. klasse på U/NORD

Har du lyst til at prøve nye sider af dig selv af, møde nye venner og engagerede lærere og blive parat til at vælge den ungdomsuddannelse, der er den helt rigtige for dig? Så vil vi glæde os til at byde dig velkommen i en af vores 10. klasser.

Hos os får du et fagligt løft, som forbereder dig til alle ungdomsuddannelserne, og samtidig får du mulighed for at teste, om businessfagene er noget for dig.

10. klasselinjer

På U/NORD kan du vælge tre typer af 10. klasse: EUD10, EUD eller EUX.

Fælles for linjerne er, at du får nye spændende erhvervsfag, som du ikke får i en almindelig 10. klasse. Forskellen er niveauet på 10. klasse-fagene og typen af erhvervsfag.

I vores 10. klasser opnår du forskellig viden og kompetencer, der giver dig et godt grundlag for at vælge din kommende ungdomsuddannelse. Alle 10. klasser kan selvfølgelig bruges til alle ungdomsuddannelser, så du kan bruge året til at teste din interesser uden at lægge dig fast på noget bestemt.

Frederikssund Handelsskole 10. klasse
" Jeg tror gerne jeg vil på HHX, så 10. klasse her virkede oplagt. Så kan jeg prøve businessfagene af og så ligger det på samme adresse som HHX, så jeg lærer stedet at kende. "
Tobias
Studietur på U/NORD

Unikke oplevelser

I løbet af året skal du på studietur eller sprogophold. Rejserne støtter både din faglige og personlige udvikling. Du kommer til opleve andre landes kulturer, og I vil som klasse få unikke oplevelser, der er med til at styrke jeres sammenhold.

Der vil være egenbetaling ved deltagelse. Beløbet afhænger af, hvor vi tager hen.

Tag del i studielivet

Når du starter i 10. klasse bliver du en del af skolens aktive studiemiljø og kan vælge at deltage i elevråd, lektiecafé, festudvalg, skolecafé/fester og meget andet. På den måde lærer du mange andre unge at kende på tværs af uddannelserne på skolen.

Hillerød Handelsskole deler adresse med Hillerød Handelsgymnasium.

Vil du gå i 10. klasse på Hillerød Handelsskole?

Ansøg her

Kontakt studievejledningen

Charlotte Helsø

Studievejleder, 10. klasse, EUD Business og EUX Business che@unord.dk

Birgit Overgaard

Studievejleder, 10. klasse Business, EUD Business og EUX Business bio@unord.dk