10. klasse på Hillerød Handelsskole

Hvorfor skal du vælge 10. klasse Business?

Hvis du gerne vil blive bedre til dansk, matematik og sprog og samtidig prøve nye businessfag som markedsføring, innovation og iværksætteri, så er 10. klasse på Hillerød Handelsskole noget for dig! Du får et fagligt løft, som forbereder dig til alle ungdomsuddannelserne, og samtidig får du mulighed for at teste, om businessfagene er noget for dig

10. klasselinjer

Vælg retningen på din 10. klasse, med fag som interesserer dig!

10 klasse U/NORD erhvervsskole
" Timerne er så spændende, og det er fedt med vores erhvervsfag. Jeg synes, U/NORD er det bedste valg, hvis man gerne vil have en 10. klasse med udfordringer og nye spændende fag "
Camilla – 10. klasse

Skal du vælge 10. klasse EUX eller EUD?

Du kan vælge to typer af 10. klasse: EUX eller EUD10.
På alle tre linier får du nye spændende erhvervsfag, som du ikke får i en almindelig 10. klasse. Forskellen er niveauet på 10. klassefagene og typen af erhvervsfag.

10. klasse EUX kan vælges med Business fag. Linien kombinerer en almindelig 10. klasse med 1. del af Grundforløbet på EUX Business. På den måde får du både 10. klasse samt 1. del af Grundforløbet på erhvervsuddannelsen på ét år, og sparer derved et halvt år af uddannelsen, hvis du efterfølgende vælger at læse en EUX Business eller EUD Business.

Tempoet er skruet i vejret, for du skal både have 10. klasses fag, tre fag på C-niveau samt Erhvervsfag som f.eks. salg, markedsføring, økonomi og kommunikation.

10. klasse EUD10 om en almindelig 10. klasse i sin opbygning. Dog får du erhvervsfag som salg, design, teknik, markedsføring og håndværk. På den måde får du et indblik i mulighederne med en EUD erhvervsuddannelse.

Hvis du ikke opfylder adgangskravene til en ungdomsuddannelse, eller er usikker på, hvilken uddannelse du skal vælge, så er 10. klasse EUD10 en rigtig god mulighed for at hæve dine karakterer og samtidig finde ud af, om en erhvervsuddannelse er noget for dig.

Studietur på U/NORD

Unikke oplevelser

I løbet af året skal du på studietur eller sprogophold. Rejserne støtter både din faglige og personlige udvikling. Du kommer til opleve andre landes kulturer, og I vil som klasse få unikke oplevelser, der er med til at styrke jeres sammenhold.

Der vil være egenbetaling ved deltagelse. Beløbet afhænger af, hvor vi tager hen.

Tag en studentereksamen på Lyngby Handelsgymnasium

Tag del i studielivet

Når du starter i 10. klasse bliver du en del af skolens aktive studiemiljø og kan vælge at deltage i elevråd, lektiecafé, festudvalg, skolecafé/fester og meget andet. På den måde lærer du mange andre unge at kende på tværs af uddannelserne på skolen.

Følg os på de sociale medier

  Orienteringsaften

  På vores orienteringsaftner får du indblik i hvad det vil sige at vælge 10. klasse på Lyngby Handelsskole. Du kommer til at høre om hverdagen på skolen, og du får indblik i vores specielle studieliv som del af en erhvervsskole.

  Vil du gå i 10. klasse på Hillerød Handelsskole?

  Ansøg her

  Kontakt studievejledningen

  Har du spørgsmål til 10. klasse på Hillerød Handelsskole er du velkommen til at kontakte studievejledningen.

  Charlotte Helsø

  Studievejleder, 10. klasse Business, EUD Business og EUX Business eud.hi@unord.dk 88 52 65 00