Hvorfor skal du vælge 10. klasse EUD?

Hvis du gerne vil blive bedre til dansk, matematik og sprog og samtidig prøve nye erhvervsfag, så er 10. klasse på Hillerød Tekniske Skole noget for dig! Du får et fagligt løft, som forbereder dig til alle ungdomsuddannelserne, og samtidig får du mulighed for at teste, om en erhvervsuddannelse er noget for dig.

Undervisningen forgår hovedsageligt på Hillerød Handelsskole, mens værkstedsfagene foregår på Hillerød Tekniske Skole.

Orienteringsmøde

På vores orienteringsmøder får du indblik i hvad det vil sige at vælge 10. klasse på Hillerød Tekniske Skole. Du kommer til at høre om hverdagen på skolen, og du får indblik i vores specielle studieliv som del af en erhvervsskole.

10. klasselinjer

På Hillerød Tekniske Skole kan du vælge linjen 10. klasse EUD - håndværk, teknisk og design.

Kom og brug hænder og hoved og find ud af, om en teknisk erhvervsuddannelse er noget for dig! Du kan selvfølgelig også vælge alle andre ungdomsuddannelser efter vores 10. klasse.

Studietur på U/NORD

Unikke oplevelser

I løbet af året skal du på studietur eller sprogophold. Rejserne støtter både din faglige og personlige udvikling. Du kommer til opleve andre landes kulturer, og I vil som klasse få unikke oplevelser, der er med til at styrke jeres sammenhold.

Der vil være egenbetaling ved deltagelse. Beløbet afhænger af, hvor vi tager hen.

Tag en studentereksamen på Lyngby Handelsgymnasium

Tag del i studielivet

Når du starter i 10. klasse bliver du en del af skolens aktive studiemiljø og kan vælge at deltage i elevråd, lektiecafé, festudvalg, skolecafé/fester og meget andet. På den måde lærer du mange andre unge at kende på tværs af uddannelserne på skolen.

10 klasse U/NORD erhvervsskole
" Timerne er så spændende, og det er fedt med vores erhvervsfag. Jeg synes, U/NORD er det bedste valg, hvis man gerne vil have en 10. klasse med udfordringer og nye spændende fag "
Camilla – 10. klasse

Vil du gå i 10. klasse på Hillerød Tekniske Skole?

Ansøg her

Kontakt studievejledningen

Har du spørgsmål til 10. klasse på Hillerød Tekniske Skole, er du velkommen til at kontakte studievejledningen. Send end mail, og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Charlotte Helsø

Studievejleder, 10. klasse che@unord.dk

Birgit Overgaard

Studievejleder, 10. klasse Business, EUD Business og EUX Business bio@unord.dk