10 klasse Hillerød Tekniske Skole

Hvorfor skal du vælge 10. klasse EUD?

Hvis du gerne vil blive bedre til dansk, matematik og sprog og samtidig prøve nye erhvervsfag, så er 10. klasse på Hillerød Tekniske Skole noget for dig! Du får et fagligt løft, som forbereder dig til alle ungdomsuddannelserne, og samtidig får du mulighed for at teste, om en erhvervsuddannelse er noget for dig

10. klasselinjer

Vælg retningen på din 10. klasse, med fag som interesserer dig!

10 klasse U/NORD erhvervsskole
" Timerne er så spændende, og det er fedt med vores erhvervsfag. Jeg synes, U/NORD er det bedste valg, hvis man gerne vil have en 10. klasse med udfordringer og nye spændende fag "
Camilla – 10. klasse

Skal du vælge 10. klasse EUD eller EUD10?

Du kan vælge to typer af 10. klasse: EUD eller EUD10.
På alle tre linier får du nye spændende erhvervsfag, som du ikke får i en almindelig 10. klasse. Forskellen er niveauet på 10. klassefagene og typen af erhvervsfag.

10. klasse EUD kan vælges enten med enten Håndværk, Teknisk og Design eller Gastronomi og Events

Linierne kombinerer en almindelig 10. klasse med 1. del af Grundforløbet på EUD erhvervsuddannelserne. På den måde får du både 10. klasse samt 1. del af Grundforløbet på erhvervsuddannelsen på ét år, og sparer derved et halvt år af uddannelsen, hvis du efterfølgende vælger én af U/NORDs mange EUD erhvervsuddannelser.

10. klasse EUD10 om en almindelig 10. klasse i sin opbygning. Dog får du erhvervsfag som teknologi, økonomi, markedsføring, design, håndværk og event. På den måde får du et indblik i mulighederne med en EUD erhvervsuddannelse.

Hvis du ikke opfylder adgangskravene til en ungdomsuddannelse, eller er usikker på, hvilken uddannelse du skal vælge, så er 10. klasse EUD10 en rigtig god mulighed for at hæve dine karakterer og samtidig finde ud af, om en erhvervsuddannelse er noget for dig.

Studietur på U/NORD

Unikke oplevelser

I løbet af året skal du på studietur eller sprogophold. Rejserne støtter både din faglige og personlige udvikling. Du kommer til opleve andre landes kulturer, og I vil som klasse få unikke oplevelser, der er med til at styrke jeres sammenhold.

Der vil være egenbetaling ved deltagelse. Beløbet afhænger af, hvor vi tager hen.

Tag en studentereksamen på Lyngby Handelsgymnasium

Tag del i studielivet

Når du starter i 10. klasse bliver du en del af skolens aktive studiemiljø og kan vælge at deltage i elevråd, lektiecafé, festudvalg, skolecafé/fester og meget andet. På den måde lærer du mange andre unge at kende på tværs af uddannelserne på skolen.

Følg os på de sociale medier

  Orienteringsaften

  På vores orienteringsaftner får du indblik i hvad det vil sige at vælge 10. klasse på Lyngby Handelsskole. Du kommer til at høre om hverdagen på skolen, og du får indblik i vores specielle studieliv som del af en erhvervsskole.

  Vil du gå i 10. klasse på Hillerød Tekniske Skole?

  Ansøg her

  Kontakt studievejledningen

  Har du spørgsmål til 10. klasse på Hillerød Tekniske Skole er du velkommen til at kontakte studievejledningen.