Er du interesseret i økonomi, salg og markedsføring?

Kom og prøv nye sider af dig selv af, mød nye venner og engagerede lærere og bliv parat til at vælge den ungdomsuddannelse, der er den helt rigtige for dig!

Vi lægger både vægt på det teoretiske og det praktiske med spændende businessfag, som du arbejder med i temaforløb og cases. Du får indsigt i erhvervslivet både i den daglige afvekslende undervisning og gennem vores samarbejde med lokale og internationale virksomheder. Samtidig møder du undervisere med kontakt til erhvervslivet, der sørger for, at du oplever, at undervisning og virkelighed går op i en højere enhed.

10. klasselinje

På Lyngby Handelsskole kan du vælge linjen 10. klasse EUX-Business.

Hillerød Handelsskole 10. klasse
Studietur på U/NORD

Unikke oplevelser

I løbet af året skal du på studietur eller sprogophold. Rejserne støtter både din faglige og personlige udvikling. Du kommer til opleve andre landes kulturer, og I vil som klasse få unikke oplevelser, der er med til at styrke jeres sammenhold.

Der vil være egenbetaling ved deltagelse. Beløbet afhænger af, hvor vi tager hen.

Tag en studentereksamen på Lyngby Handelsgymnasium

Tag del i studielivet

Når du starter i 10. klasse bliver du en del af skolens aktive studiemiljø og kan vælge at deltage i elevråd, lektiecafé, festudvalg, skolecafé/fester og meget andet. På den måde lærer du mange andre unge at kende på tværs af uddannelserne på skolen.

" Jeg har valgt 10. fordi jeg gerne vil bruge et ekstra år på at finde ud af hvad jeg skal efter. Og så er det fedt, at der er et twist af business, som jeg synes er interessant. "
Villads

Vil du gå i 10. klasse på Lyngby Handelsskole?

Ansøg her

Kontakt studievejledningen

Har du spørgsmål til 10. klasse på Lyngby Handelsskole er du velkommen til at kontakte studievejledningen.

Ann Schwander

Studievejleder, 10. klasse. Træffes mandag 11-14 stv1@unord.dk 61 90 23 51