Kom og besøg os

Kom på besøg på U/NORD

På alle U/NORDS skoler og gymnasier kan du komme til Åbent hus/Orienteringsmøde, hvor du hører oplæg fra eleverne, bliver klogere på uddannelserne, og får rig lejlighed til at se skolen og får svar på alle de spørgsmål, man ikke kan læse sig til.

Du kan også vælge at komme på besøgsdag, hvor du bliver en del af en klasse for en dag. Du kommer til at følge undervisningen og opleve det sociale liv i pauserne. På den måde får du skolens stemning helt ind under huden, inden du skal træffe dit valg.

 

Åbent hus

Kom til Åbent hus/Orienteringsmøde og find ud af, hvad du kan bruge vores uddannelser til. Du kommer til at møde både elever, lærere og vejledere, der kan fortælle meget mere om, hvordan det er at gå på skolen, og hvilke muligheder uddannelserne giver dig.

Besøgsdage

Kom på besøg en skoledag, hvor du kan deltage i undervisningen i nogle af vores klasser. Du får et indblik i, hvordan det er at have en hverdag på skolen og hvordan vores studiemiljø er. På den måde kan du afprøve din drømmeuddannelse, inden du skal vælge.

(Bemærk: Det er ikke muligt at deltage som forældre)

For grundskoleelever

På alle vores skoler har vi både introkurser, brobygning og forskellige kurser for elever i grundskolen.