På U/NORD kan du tage mureruddannelsen

Murer

Murerfaget har tradition, historie og håndværkskultur, samtidig med at man arbejder med nye materialer og nye metoder til fremtidens byggeri.

" Vi underviser vores elever i affaldssortering og materialevalg, og de lærer, hvilke produkter og materialer der er gode, og hvilke der er mindre gode. Forhåbentlig kan vi give dem en materialeforståelse, de kan tage med sig ud i arbejdslivet og bruge til at præge branchen i en mere miljøvenlig retning. "
Thomas Groth Underviser, Hillerød Tekniske Skole

Læs mere

Her kan du finde vej til mere viden om uddannelsen

Find elevplads

En erhvervsuddannelse er en blanding af skolegang på en erhvervsskole og praktik i en virksomhed, som du indgår en uddannelsesaftale med.

Der er rigtig gode muligheder for at finde ledige praktikpladser – mange virksomheder har faktisk svært ved at få besat alle de ledige pladser, så der er kamp om de dygtige elever.

Læs om at søge praktikplads

Rejs ud i verden

På U/NORD har du mulighed for at tilføre din uddannelse et internationalt element.

Næste hold starter 10. august 2020

Tilmeld dig nu

Sådan bliver du murer

Når du starter på grundforløb 1, skal du vælge en fagretning. En fagretning er et tema, der introducerer dig for en gruppe af erhvervsuddannelser, som har noget fagligt tilfælles. Alle fagretninger giver dig de nødvendige kompetencer for at fortsætte på grundforløb 2. På den måde kan du bruge dit valg af fagretning til at afprøve dine interesser, uden at du lukker nogen døre bag dig.

Varighed: ½ år

Læs mere om fagretningerne på grundforløb 1

Grundforløb 2 (GF2) har til formål at give dig forudsætningerne for at kunne gennemføre hovedforløbet. GF2 afsluttes med en grundforløbsprøve.
Varighed: ½ år
Du kan tage Grundforløb 2 på Hillerød Tekniske Skole

Hovedforløbet i erhvervsuddannelserne veksler mellem praktikperioder i en virksomhed og skoleophold på U/NORD. Praktikdelen udgør størstedelen af hovedforløbet.

Du kan tage hovedforløbene på Hillerød Tekniske Skole

Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve, som består af en mundtlig eksamination samt en praktisk prøve. Prøverne afvikles på det afsluttende skoleophold. Når svendeprøven er bestået, er du udlært og modtager dit svendebrev.

Kontakt

Har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte administrationen.

Susanne Revland

Uddannelsessekretær, Murer (grund- og hovedforløb) sre@unord.dk 48 29 02 03

Alaine Thorslev

Uddannelsesaftaler at@unord.dk 48 29 02 07

Alaine Thorslev

Skolepraktik at@unord.dk 48 29 02 07

Susanne Dinesen

Skolepraktik sudi@unord.dk 48 29 01 76