Vil du ledsage din kundes rejse ind i fremtiden?

Uddannelsen som Retail Manager er målrettet dig, der ønsker en stærk profil inden for drift, salg, kommunikation og ledelse. Det er en videreuddannelse for salgsassistenten eller dig med en uddannelse i digital handel, der er ambitiøs og som har ledertalent eller allerede har ledelsesansvar. Igennem netværk, undervisning og coaching udvikler du lederkompetencer, så du kan varetage stillinger som souschef, assisterende butikschef, teamkoordinator eller områdeleder.

Læs mere på ug.dk

Bliv ekspert i drift og ledelse i detailhandlen!

På videreuddannelsen Retail Manager arbejdes med det personlige lederskab, butiksdrift og markedsføring. Desuden opnår Retail Manageren den nyeste viden om trends inden for digital handel og får tunet sine digitale kompetencer, så du passer til detailhandlen – kort sagt får Retail Manageren fingeren på pulsen, overblik, viden og kompetencer til at møde fremtiden.

Sådan bliver til Retail Manager

Retail Manager er en et-årig overbygningsuddannelse, som kræver, at du har en uddannelsesaftale.

  • Der indgås en et-årig overbygnings uddannelsesaftale når du har afsluttet Detailhandelsuddannelsen (speciale Salgsassistent eller Digital handel BtC)
  • Alternativt indgås en tre-årig uddannelsesaftale forud for hovedforløbet på Detailhandelsuddannelsen
Læs om Detailhandelsuddannelsen

I løbet af det år overbygningen tager, skal du tage følgende skoleperioder

  • 6 ugers bundne fag
  • Mulighed for 4 ugers valgfag
  • Fagprøve

Er du over 25 år?

Hvis du er over 25 år og ønsker at starte på en erhvervsuddannelse, kan du få lavet en Realkompetencevurdering, og få forkortet uddannelsen, alt efter, hvor meget relevant erfaring du har. For voksne hedder erhvervsuddannelser EUV – uddannelsen er den samme som for unge, men du kan gøre brug af den viden, du allerede har tilegnet dig i erhvervslivet.

Læs mere om EUV

Kontakt

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os

Sanne Terkelsen

Uddannelsessekretær st@unord.dk 61 90 23 25

Lyngby Handelsskole

Find vej til U/NORD

Her finder du os

Hjortehøjsvej 1 2800 Lyngby Tlf. 48 29 00 08 info@unord.dk Få rutevejledning