Kom og besøg os

Hvad er EUX?

Du kombinerer din erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen og bliver faglært og student samtidig. Når du er færdig, er du erhvervsfaglig student og kan enten få job inden for dit fag eller søge ind på en videregående uddannelse.

Som erhvervsfaglig student har du de samme muligheder for at læse videre som dem, der har taget en gymnasial uddannelse. Du kan også læse videre på lange videregående uddannelser på fx universitet.

EUX - Student og faglært

Du kan både tage en EUX Business og udvalgte tekniske erhvervsuddannelser som EUX-forløb

På U/NORD kan du tage en EUX

EUX er for dig der...

En EUX er for dig der ønsker at holde dine muligheder åbne ved både at have en studentereksamen og en faglært uddannelse. Den er for dig der både kan lide at arbejde teoretisk, men som også gerne vil have hænderne nede i et praktisk stykke arbejde.

Næste hold starter 9. august 2021

Tilmeld dig nu
På U/NORD kan du uddanne dig inden for kontor, handel og detail

Praktik

Når du tager en EUX, er en fast del af uddannelsen praktik, og derfor skal du ud og finde en praktikplads. Praktikstedet er der, hvor du vil være, når du ikke er på skoleophold. Du kan både finde dig et praktiksted herhjemme eller i udlandet.

På U/NORD kan du uddanne dig inden for kontor, handel og detail

Økonomi

Ligeså snart du får en praktikplads, er du berettiget til at få elevløn. En elevløn ligger typisk mellem 9.500 og 12.500.