Velkommen til Introkursus/Brobygningskursus på Hillerød Tekniske Gymnasium

Alle Intro- og Brobygningskurser starter i skolens auditorium på 1.sal. Her giver vi dig et overblik over de gymnasiale uddannelser, med fokus på HTX – den tekniske studentereksamen.
Derefter er du skemalagt med forskellige fag, som giver dig et realistisk billede af, hvordan det er at være 1.G’er på Teknisk Gymnasium. Du møder almene boglige fag som matematik og dansk, og desuden forsøger vi at præsentere dig for nogle specielle HTX-fag, såsom Bioteknologi, Informatik, Idehistorie og Teknologi.
Skemaet vil dog være afhængigt af, hvilke lærerkræfter der er til rådighed på dagen. Er du interesseret i at læse mere om fag og studieretninger, kan du benytte følgende link: https://unord.dk/uddannelsessteder/hilleroed/hillerod-tekniske-gymnasium/

Du må meget gerne medbringe din pc eller smartphone. Husk dog at du kun må benytte dit IT-udstyr til undervisningsrelevante formål. Husk også papir og blyant. Du får mulighed for at evaluere Intro- og Brobygningsforløb mundtligt i slutningen af dagen/ugen.

Har du ikke mulighed for at møde til det planlagte forløb, kan du kontakte studievejledningen, for at deltage i en klasse en anden dag.

Mødetider
Deltager du i intro- eller brobygningsforløb, møder du kl. 08:45 den første dag på adressen: Carlsbergvej 34, 3400 Hillerød, i kantinen.

Du og din klasse bliver hentet af en Uddannelsesleder eller studievejleder, som viser vej til auditoriet. Dagen(e) slutter kl. 13:25.

Da skolen skal registrere din deltagelse i kurset, bedes du i tilfælde af sygdom eller lign. kontakte skolens uddannelsesadministration på tlf. 6190 2326 / 9133 0217
eller på mail: brj@unord.dk / mhun@unord.dk.

Hillerød Tekniske Gymnasium har en kantine, hvor du har mulighed for at købe mad, drikkevarer m.v. i frokostpausen kl. 11:20. Der kan være ventetid.

Vi glæder os til at se dig.

Velkommen!

Find vej til U/NORD

Her finder du os

Carlsbergvej 34 3400 Hillerød Tlf. 48 29 00 01 info@unord.dk Få rutevejledning