Kære elev i 8. klasse

U/NORD Helsingør byder dig velkommen til Intro-dag for 8. klasse.

Formålet med introdagen er du skal blive klogere på de to gymnasier Handelsgymnasiet (HHX), og det tekniske Gymnasie (HTX). Du vil i løbet af dagen blive introduceret til de to gymnasier adskilt af en spisepause.

Vi forventer, at du på introdagen er nysgerrig og klar til at prøve noget nyt. Vi har lavet et program, hvor du i løbet af dagen får et realistisk billede af, hvad det vil sige at gå på U/NORD Handelsgymnasium og U/NORD Teknisk Gymnasium. Du kommer til at opleve både klasseundervisning og gruppearbejde, men du skal også arbejde selvstændigt og måske skal du i grupper være med til at fremlægge.

Dagens program
9.10 – 9.50: Introduktion
10:05 – 10.50: Intro til HHX og fag
10:55 – 11:40: HHX-fag
12:10 – 12:55: Intro til HTX og fag
13:00 – 13:45: HTX-fag
note: det er forskelligt om programmet starter med intro til HTX eller HHX.

HHX
Med en HHX gymnasieuddannelse åbner du op for mange muligheder, som gymnasieuddannelsen giver dig efterfølgende. Du kan læse videre på universitet, CBS, en professionshøjskole eller starte din karriere i erhvervslivet, lige efter du har fået din studenterhue på.

På HHX vil du møde mange nye fag, som du ikke kender fra grundskolen. Det er fag som f.eks. international økonomi, afsætning, virksomhedsøkonomi, jura, og innovation. Vores undervisning tager typisk udgangspunkt i en virksomhed, en organisation eller aktuelle ting fra din hverdag. Du vil derfor opleve, at det du lærer, det kan du bruge i din hverdag.

HTX
Vi arbejder med et projekt som viser hvad du kan komme til at arbejde med på det Tekniske Gymnasium. Emnerne bliver præsenteret af lærerne og du vil komme til at arbejde med indholdet på de måder, vi ofte arbejder: nemlig på tværs af fagene, som projekt og med præsentation til slut.  Du skal arbejde med at få ideer til et specifikt problem, dokumentere behovet og udforme produktet.

Praktiske oplysninger:
Den første dag kl. 09:10 tager vi imod dig på Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør, bygning 2 ved lærerværelset, hvor vi byder velkommen til alle brobygningseleverne.

Husk at medbringe skriveredskaber. Da vi ofte anvender PC, skal du også medbringe din bærbare PC eller tablet.

Kontakt ved sygdom eller spørgsmål:
Hvis du mod forventning er nødt til at melde afbud, eller hvis du bliver syg, den dag du skal deltage, så skal du meddele det både til din skole og også til vores kontor fra kl. 8.00: Lene Bertelsen lber@unord.dk tlf.: 9133 0216

Har du spørgsmål til dagen så kontakt Lene Bertelsen lber@unord.dk tlf.: 9133 0216

Vi glæder os til at se dig.

Find vej til U/NORD

Her finder du os

Rasmus Knudsens Vej 9 3000 Helsingør Tlf. 48 29 00 05 info@unord.dk Få rutevejledning