Kom og vær med til at skabe jeres egen madbod på U/NORD Street Food

U/NORD i Hillerød inviterer dig og din klasse til at få en lille smagsprøve på, hvordan det er at tage en erhvervsuddannelse på Hillerød Tekniske Skole og Hillerød Handelsskole.

Du skal sammen med dine klassekammerater prøve kræfter med en realistisk opgave fra erhvervslivet: du skal være med til at etablere en madbod på vores pop-up street food-marked.

Vi ønsker at give dig et indblik i vores uddannelser, så du bliver bedre klædt på til at vælge netop den uddannelse, som er bedst for dig. Er du mest til at bruge dine hænder som tømrer eller snedker, måske drømmer du om michelin-stjerner eller om at servere lækker mad for 100 mennesker? Måske er du mere til salg, markedsføring og forretningsudvikling?

Samtidig får du en forståelse for, hvordan uddannelserne spiller sammen – og ikke mindst, hvordan fagene hænger sammen ude i det virkelige liv.

Program

Forløbet består af tre moduler.
Alle elever er med på modul 1, mens du enten kommer på modul 2a eller modul 2b.

Modul 1: Forretningsstrategien

Mejse, som er underviser på Hillerød Handelsskole vil guide dig igennem, hvad der er vigtigt, når man vil opbygge en forretning. I løbet af modulet kommer du blandt andet til at stifte bekendtskab med en SWOT-analyse, trends og megatrends, økonomi. markedsføring, juridiske krav og formaliteter.

Modul 2a: Udvikling af produktet

Gitte, som er konditor og underviser på Hillerød Tekniske skole, byder dig velkommen i køkkenet, hvor du skal være med til at lave forskelligt ’street food’. Der vil være fokus på bæredygtig mad, der både smager godt og er sundt og nærende. Vi taler om madens historie, og du får en smagsprøve på, hvordan det er at arbejde i et professionelt køkken.

Modul 2b: Opførelsen af boden

Jacob, som er tømrer og underviser på Hillerød Tekniske Skole, tager dig med ud på værkstedet. Her prøver du prøve kræfter med forskellige tekniske fag, som maler, tømrer/snedker og murer. Du får mulighed for at få nogle af de værktøjer og materialer i hænderne, som man arbejder med i de forskellige fag.

Praktisk information

I må gerne medbringe jeres egne computere, som vi skal bruge til relevante øvelser. Mobiler må gerne medbringes, men skal blive i tasken/lommen.

Læreren kender klassen og støtter deltagelsen, især i forbindelse med gruppeopgaverne.

Mødetid

Kl. 8:45 – 09:00 Kom i god tid, for vi starter præcis. Dagen slutter kl. 14:00

Frokost

I kan købe mad i kantinen, eller I kan spise jeres medbragte madpakker.

Mødested

Vi mødes på Hillerød Tekniske Skole, Milnersvej 48, 3400 Hillerød – ved indgang J

Transport

Følgende busruter kan benyttes:

  • 305 og 338 stopper ved ”Teknisk skole” på Milnersvej 48
  • 65E og 600S stopper ikke ved ”Teknisk skole” på Milnersvej 48, men ved stoppestedet inden og efter

Kontakt på Hillerød Tekniske Skole

Uddannelsessekretær Lene Vibe Jensen, telefon 4829 0208 eller

Uddannelsessekretær Tina Skov Nielsen, telefon 4829 0201