HHX - studentereksamen med fokus på erhvervslivet

HHX er en 3-årig gymnasial uddannelse på handelsgymnasiet, hvor du får nye fag indenfor økonomi og business. Fag, der tager udgangspunkt i den virkelighed, du møder uden for skolen. Fag du kan bruge til noget!

HHX starter med et grundforløb på tre måneder. Forløbet afsluttes i første uge af november, hvor du vælger en af de studieretninger, som U/NORD udbyder.

Læs mere om HHX
Mød eleverne på Hillerød Handelsgymnasium
" Jeg har valgt HHX, fordi det er en business-orienteret uddannelse – gennem mit valg af studieretning får jeg mulighed for at specialisere mig, inden for det jeg kan lide. Og så giver HHX mig gode forudsætninger for at læse videre på CBS eller en anden handelsorienteret uddannelse. "
Line Elev på Hillerød Handelsgymnasium
Clara
" Vi laver nogle erhvervscases i 2. g., hvor vi får mulighed for at arbejde med rigtige virksomheder og bruge al vores teoretiske viden i praksis. Det, at det kan omsættes til noget virkeligt, føles lidt som at være i en rigtig virksomhed. "
Clara HHX elev

Mød elever fra vores Handelsgymnasier

HHX studieretninger

Vælg din studieretning

Din studieretning giver dig mulighed for at specialisere dig indenfor fag, som interesserer dig. Hver studieretning indeholder både studieretningsfag og en række obligatoriske fag.

Derudover skal du vælge et antal valgfag, alt efter din studieretnings sammensætning.

Dit valg af studieretning kommer til at afgøre de studieture, virksomheder og videregående uddannelser, du kommer til at opleve i din gymnasietid.

 

Med HHX holder du alle muligheder åbne

Hvis du går og drømmer om en dag at starte egen virksomhed eller om at læse videre, så giver HHX dig det første trin på vejen til at gøre dine drømme til virkelighed.

Søg ind på HHX

Ansøg her