Kom til Orienteringsaften om STX

Deltag i virtuel orienteringsaften på Lyngby Gymnasium d. 11/1 kl. 19-21

Gå til event
Bliv almen student fra Lyngby Gymnasium

Studentereksamen som danner dig for livet

STX er den almene studentereksamen, hvor du fortsætter med de fag, du kender fra grundskolen, men også introduceres til nye fag. På Lyngby Gymnasium får du endvidere særlige kompetencer i spil pga. vores innovative profil.

En STX studentereksamen giver dig en både bred og dyb faglighed, som forbereder dig til at læse videre på langt de fleste videregående uddannelser.

STX starter med et grundforløb på tre måneder. Forløbet afsluttes i første uge af november, hvor du vælger en af de studieretninger, som U/NORD udbyder.

 

Lyngby Gymnasium STX
Mød eleverne på Lyngby Gymnasium
" Lyngby Gymnasium har fokus på omverdenen. Det virker godt for mig, at man først har noget teori, og at man derefter kommer ud og afprøver det i virkeligheden. "
Sofie Elev på Lyngby Gymnasium
STX studieretninger

Studieretning - gør din studentereksamen til din egen

Din studieretning giver dig mulighed for at specialisere dig indenfor fag, som interesserer dig. Hver studieretning indeholder både studieretningsfag og en række obligatoriske fag.

Derudover skal du vælge et antal valgfag, alt efter din studieretnings sammensætning.

Vælg efter hvad du synes er spændende og undersøg på forhånd, om dit drømmestudie har krav til fag på et bestemt niveau.

 

Med STX bliver du klar til næste skridt

En gymnasial uddannelse med høj faglighed og kontakt til erhvervslivet, som forbereder dig på at læse videre indenfor samfundsvidenskab, naturvidenskab og humaniora.

Søg ind på STX

Ansøg her

Hent brochure

Find mere info om STX på U/NORD.

Her kan du tage STX