Sportscollege

Bliv en del af Lyngby Sportscollege

Hvis du drømmer om at kunne tage en ungdomsuddannelse samtidig med du dyrker din sportsgren på eliteniveau, skal du blive en del af Lyngby Sportscollege.

Lyngby Sportscollege er et samarbejde mellem U/NORDs uddannelser i Lyngby og lokale idrætsklubber, der på hver deres måde er blandt landet bedste.

Eliteidræt på U/NORD

Elitesportselev eller Team Danmark?

For at blive optaget på Lyngby Sportscollege skal du være tilknyttet en aftale som elitesportsudøver. På Lyngby Sportscollege kan du være på enten ordningen for elitesportselever eller Team Danmark. Som Team Danmark elev har du mulighed for at få tilrettelagt din uddannelse så den strækker sig over 4 år. Du kan læse mere om Team Danmark på deres hjemmeside.

Som elev på Lyngby Sportscollege kan du søge om optagelse på Fortunkollegiet, som ligger lige ved siden af Lyngby Gymnasium og Lyngby Handelsgymnasium.

Hvilke uddannelse kan du vælge?

Som elev på Lyngby Sportscollege kan du enten læse HHX, STX, EUX Business eller EUD Business på U/NORDs gymnasier og skoler i Lyngby.

Mød en Team Danmark elev på U/NORD
" Når man bliver en del af Lyngby Sportscollege indgår en klub en aftale om medlemsskab - ens klub skal altså med ind over. Team Danmark ordningen tilbyder godskrivning af fravær, hvis det har med ens sport at gøre. - f.eks. træningslejr, fysioterapeut, stævner osv. "
Emilie Går på Lyngby Sportscollege

Svømning på Lyngby Sportscollege

Lyngby Sportscollege har et stærkt samarbejde med Lyngby Svømmeklub.

I Lyngby Svømmeklub kommer du til at indgå i et team med junior og senior svømmere, der har de bedste tider i deres årgang.  Herved er der et enormt potentiale samlet på et sted, som gør det muligt at skabe fokuseret træning og international erfaring gennem målrettet træning morgen og  aften, træningslejre og internationale stævner.

Læs mere om Lyngby Svømmeklub

Kig dig omkring på Lyngby Sportscollege

Se dig omkring på gymnasiet

Optagelse

For at blive optaget på Lyngby Sportscollege skal du i første omgang tage kontakt til den relevante idrætsklub. Når I herefter er blevet enige om et samarbejde, skal du søge optagelse på en af de ungdomsuddannelser U/NORD tilbyder i Lyngby.

Kontakt

Githa Eskebo

Team Danmark-koordinator, Lyngby Handelsgymnasium og Lyngby Gymnasium ge@unord.dk 31 93 42 56
Find vej til U/NORD

Her finder du os

Hjortehøjsvej 1 2800 Lyngby Tlf. 48 29 00 04 info@unord.dk Få rutevejledning