U/NORD - Uddannelse i Nordsjælland

EUX+

Talentprogrammet EUX+ er for vores mest talentfulde EUX Business elever. Følger du programmet, kommer du til at arbejde med innovation og iværksætteri ved siden af den normale skolegang. Du får mulighed for at etablere egen virksomhed ”for real” eller ”fiktivt” alt efter dit ønske og dine ambitioner.

Har du iværksætterdrømme?

Som EUX+ elev får du mulighed for at følge Company Program, som er et iværksætter forløb, som de fleste kender som Young Enterprise. I forløbet bliver du klædt ekstra godt på inden for de forskellige discipliner som fx online markedsføring, præsentationsteknik, jura mv. via eksterne kurser, som du kan deltage i. Du får mulighed for at komme endnu dybere ned i forskellige fagområder, end vi kan tilbyde inden for din almindelige EUX rammer.

Få en mentor

I forløbet vil du få en mentor fra erhvervslivet, som du kan mødes med 3-4 gange om året, og som kan coache og guide dig med dit iværksætterprojekt. Forløbet slutter med en præsentation af projektet for din mentor og en lærer samt en tidligere EUX+ elev. Desuden kommer du selv til at skulle være med optagelsesprocessen af nye EUX+ elever.

Hvem kan blive optaget på EUX+?

Som EUX Business elev kan du blive optaget, hvis du er motiveret, engageret og nysgerrig. Du må ikke være bange for at fejle, men du skal turde eksperimentere og tage chancer. Det handler ikke om karakterer, men mere om dit drive og motivation for at blive dygtigere. EUX+ programmet kører på tværs af U/NORDs afdelinger, så det er også en chance for at opbygge et godt netværk til andre elever. Så hvis du gerne vil udfordres lidt ekstra og tænder på innovation og iværksætteri, så er EUX+ noget for dig!