Skolehjemmets bygning

Bo på skolehjem i Hillerød

U/NORD er landsskole for bådebyggere og sejlmagere, samt landsdelsskole for ambulancebehandlere, og derfor er der ofte elever som bor langt fra skolen.

Skolehjemmet er en del af Industri- og Håndværkerkollegiet og har adresse på Bymosegårds Allé 8, i Hillerød. Herfra er der gå-afstand til U/NORDs skoler i Hillerød. Der er gode busforbindelser til Hillerød station og kun ca. 15 minutters gang til Hillerød centrum.

Er du berettiget til en skolehjemsplads?

Du er berettiget til at bo på skolehjem, hvis du har mere end fem kvarters offentlig transporttid fra din bopæl til den nærmeste skole, som tilbyder den uddannelse, du har valgt. Se bekendtgørelsen her.

For at finde ud af, om du er berettiget til at bo på skolehjemmet, skal du gå ind på fx rejseplanen.dk, hvor du søger rejsen fra din bopæl til skolens adresse, hvor din uddannelse finder sted. Du skal være opmærksom på, at skolen har et begrænset antal pladser. Det betyder, at vi kan være nødsaget til at booke nogle elever ind på Håndværkerskolehjemmet i København, hvis der ikke er ledige pladser på skolehjemmet i Hillerød. Du kan læse om Håndværkerskolehjemmet i København på hskhjem.dk

Skoleskib til skolehjem

Smukt håndværk byder dig velkommen

Det første du møder, når du træder ind på skolehjemmet, er et smukt kirkeskib lavet og doneret af Steen Zoffmann. Det er ikke samlebåndsarbejde eller hyldevarer som Steen Zoffmann leverer. Det er en model af skoleskibet Georg Stage, et 500 timers håndlavet mesterværk af genbrugsmaterialer.

Praktiske informationer

Her kan du finde oplysninger om priser, forplejning og en beskrivelse af værelserne. Du kan også læse om transportmuligheder, regler og finde kontaktinformationer, samt vejledning til hvordan du tilmelder dig.

Kontakt

Helle Johansen

Teamleder hjo@unord.dk 48 22 53 06
Find vej til U/NORD

Her finder du os

Bymosegårds Allé 8 3400 Hillerød Tlf. 48 29 00 00 skolehjem@unord.dk Få rutevejledning