Husk Coronapas til orienteringsaftener

U/NORD følger myndighedernes retningslinjer, og har foretaget en række tiltag for at sikre trygge rammer ved arrangementer. Ved ankomst til orienteringsaftener vil alle deltagere derfor blive bedt om at fremvise coronapas med dokumentation for, at du enten er vaccineret, eller at du har en gyldig negativ COVID-19 test.

Retningslinjer på U/NORD

På U/NORD er det vigtigt alle bidrager til at holdes smitten nede og skolen holdes åben for undervisning, og derfor opfordrer vi alle elever, kursister og medarbejdere, der ikke er vaccineret til at blive det, alternativt at blive testet 2 gange om ugen.

Derudover opfordrer vi selvfølgelig til, at der holdes god afstand, at du hoster i ærmet, vasker hænder grundigt og hyppigt, samt spritter af ofteVi beder dig ligeledes om at blive hjemme, og at blive testet for Covid-19, såfremt du har symptomer på Covid-19, dette kan være feber, ledsmerter, hoste eller lignende.

Hvis du testes positiv for Covid-19 bedes du orientere din kontaktlærer/skolen med det samme, så vi hurtigst muligt kan iværksætte test af nærkontakter. Er du i tvivl om hvem/hvordan du skal kontakte skolen, så ring til Hillerød Tekniske skole: 48290006.

Har du været i nærkontakt med en, der er testet positiv kan du gennem din kontaktlærer få udleveret vejledning til, hvordan du skal forholde dig. Du kan også kontakte smitteopsporingen på: 32 32 05 11.

Hvis du har været i nærkontakt med en positiv, og ikke er vaccineret, kan du forvente at blive hjemsendt fra skolen til test og selvisolation.

COVID 19

Her finder du mere viden om retningslinjer og restriktioner