Velkommen til U/NORD Helsingør

Her på siden kan du se videoer, der giver dig viden om skolen og studieretningerne og tager dig med på en rundvisning. Under videoerne kan du tilgå de forskellige skolesider på U/NORD Helsingør, hvor du også kan finde mere information om de forskellige uddannelser.

Rundvisning

Mød din rektor

Mød din uddannelsesdirektør

Mød en studievejleder

Grundforløb 1

Bådebygger og sejlmager

Helsingør Tekniske Skole

EUD/EUX Business

HHX uddannelsen

HTX uddannelsen

HTX - Matematik A, Fysik A

HTX - Kommunikation/IT A, Design B

HTX - Bioteknologi A, Matematik A

HHX - Marketing og kommunikation

HHX - Global økonomi

Butikselev i Jysk

Handelselev i Aarstiderne

Handelselev i Tier1

UNORD Helsingør

Plads til nærvær og inspiration

På U/NORD Helsingør huser vi flere ungdomsuddannelser. Her har du mulighed for at fordybe dig i netop dét, der interesserer dig, og hos os er der plads til alle, om du har et servicegen, business i blodet, teknik i hovedet eller i hænderne. Vi er et lille gymnasium og en lille erhvervsuddannelse med vokseværk, og selv om vi er et lille sted, kan vi godt lide at tænke stort.

På U/NORD Helsingør er der også mange forskellige sociale aktiviteter, som udgør en fed del af din tid hos os, uanset hvilken uddannelse du går på. I løbet af et år, bliver der afholdt fester, fredagscaféer, stand up, pokerturnering, studieture, idrætsdag, gallafest, teater og meget andet.

Rektor på UNORD Helsingør

Bliv mærket for livet – på den gode måde!

“Det fede ungdomsliv, den globale økonomi, klimaudfordringerne, de kloge teknologier og alle de spændende projekter du kommer til at deltage i. Hos os er du ikke bare en del af mængden.

Vil du være med til at drømme stort? Vi glæder os til at se dig.”

Preben Meyer
Rektor

prm@unord.dk
2486 9962