På U/NORD kan du blive serviceassistent

Serviceassistent

Serviceassistentuddannelsen giver dig en grundlæggende viden om professionel rengøring. Du lærer om vedligeholdelse og at udføre mindre reparationer. Desuden lærer du at tilberede og anrette mad samt at yde en god og professionel service.

Læs mere om uddannelsen

Her kan du finde vej til mere viden om uddannelsen

Find elevplads

En erhvervsuddannelse er en blanding af skolegang på en erhvervsskole og praktik i en virksomhed, som du indgår en uddannelsesaftale med.

Der er rigtig gode muligheder for at finde ledige praktikpladser – mange virksomheder har faktisk svært ved at få besat alle de ledige pladser, så der er kamp om de dygtige elever.

Læs om at søge praktikplads

Næste hold starter 10. august 2020

Tilmeld dig nu

Sådan bliver du serviceassistent

Når du starter på grundforløb 1, skal du vælge en fagretning. En fagretning er et tema, der introducerer dig for en gruppe af erhvervsuddannelser, som har noget fagligt tilfælles. Alle fagretninger giver dig de nødvendige kompetencer til at fortsætte på grundforløb 2, så du kan bruge dit valg af fagretning til at afprøve dine interesser, uden at du lukker nogle døre bag dig.

Varighed: ½ år

Læs mere om fagretningerne på grundforløb 1

Grundforløb 2 (GF2) har til formål at give dig forudsætningerne for at kunne gennemføre hovedforløbet. GF2 afsluttes med en grundforløbsprøve.
Varighed: ½ år
Du kan tage Grundforløb 2 på Hillerød Tekniske Skole

Hovedforløbet i erhvervsuddannelserne veksler mellem praktikperioder i en virksomhed og skoleophold på U/NORD. Praktikdelen udgør størstedelen af hovedforløbet.

Du kan tage hovedforløbene på Hillerød Tekniske Skole

Uddannelsen afsluttes med en svendeprøve, som består af en mundtlig eksamination samt en praktisk prøve. Prøverne afvikles på det afsluttende skoleophold. Når svendeprøven er bestået, er du udlært og modtager dit svendebrev.

Kontakt

Har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte administrationen.

Jacob Krøyer Olsen

Uddannelseschef, Ernæringsassistent, Gastronom, Serviceassistent, Bådebygger og Sejlmager jko@unord.dk 91 33 01 46

Serviceassistent (grund- og hovedforløb)

Anja Dalby, Uddannelsessekretær adal@unord.dk 48 29 01 81

Alaine Thorslev

Uddannelsesaftaler at@unord.dk 48 29 02 07