EUX Business

EUX Business er den erhvervsfaglige studentereksamen på U/NORD. EUX Business er til dig, der drømmer om en fremtid inden for fx kontor, handel, innovation og ledelse og enten vil hurtigt ud på arbejdsmarkedet, eller går med tanker om at fortsætte på en videregående uddannelse.

EUX Business uddannelsen på U/NORD varer i alt fire år. De første to år får du fag på gymnasialt niveau, og afslutter med at få studenterhue på og et eksamensbevis i hånden. På uddannelsens sidste to år kan du komme ud i en læreplads i en virksomhed inden for det område, der interesserer dig.

Mød Cecilie, EUX'er, business-elev i Københavns Lufthavn og influencer med profiler på TikTok, Youtube og Instagram.

På skolen møder du et højt fagligt niveau og mange nye fag og spændende udfordringer. Denne kombination gør, at du står stærkt og får opbygget et godt kendskab til businesslivet. Du opnår kompetencer, der er efterspurgt på arbejdsmarkedet og kan se frem til en hverdag inden for mange forskellige erhverv.

Businessuddannelserne bliver også af undervisningsministeriet kaldt for de merkantile erhvervsuddannelser, hvor en EUX består af et grundforløb, et studiekompetencegivende forløb og et hovedforløb.

Yasmin valgte en EUX Business og blev butikselev i Jysk.